ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 3 februarie 2011

PASARICI INSANGERATE

   Zeus vrea moace  noi in gasca care să-i redea capacitatea de ”inductie a transei hipnotice prin autoritate”. Să vedem cine vor fi aceste fețe noi și de unde le vom achiziționa pentru a satisface nevoia de asuprire a carmaciului.

Vericule, nu stii oare de pe vremea lui Impuscatu ca la capitolul comunicare, in dictatura, se face cu pulanul pe spinare! E  mai eficienta decat bla bla bla-ul de la posturile mogulilor:)).

   Mai anul trecut urla puterea sa transformam spitalele in gradinite! Iaca ca acu’le comaseaza! Foarte tare! Niste tampiti care nu stiu pe ce lume traiesc !!! Adica se lipeste un spital care merge cu unul falimentar! Inteleapta decizie. Spre falimentul intregului sistem!

   Bloody Pussy, cum va fi, probabil, mentionata in literatura de limba engleza, va tine pe pieptu-i cel semet si mare cat gradina carpatina, de una singura, flacara luptei impotriva dusmanilor democratiei, justitiei si bunastarii generale a “romanilor care muncesc”, daca n-ar fi atat de ocupata:))

   Hai paaaa! Ca n-am chef sa scriu mai multe!
   De la PODI pasarici insangerate!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!