ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 1 februarie 2011

FATALITATE! DULCE AGONIE...

   Niste zdrente de oameni care prefera sa se vanda pe argintii dezonoarei ni se perinda prin fata ochilor zilnic! Parca-am mai trait asta si nu chiar demult! Si, a dracului fatalitate, parca si cu aceleasi personaje!

Cocalarul securist merge la intimidare… cumpara arme antirevolta ca sa atentioneze romanii ce-i astepata daca se revolta…Mult prea dobitoc sa-si dea seama ca produce o furie imensa cu dementa asta…

   Reduce la mame concediul de crestere la un an pentru o “economie” de 20 milioane euro si cumpara de 11 milioane arme!!! super bine! Sula si la gara cu Reforma care este!
 
   Continui sa cred ca suntem, inca, un popor de curve. Poporul doarme, sforaie, tresare, se mai intoarce pe celalta parte… da aghioase! Dar mai scoate si capul afara din plapuma din cand in cand, nu se sufoca cu prorpiul rahat. Deocamdata asta face.
 
   Hai paaaa! Ca i fasaita Reforma!
   De la PODI parturi revolutionare!

Un comentariu:

  1. Fatalitate, da' sa stim si noi! (ar fi scris nea Iancu pe la 1880. E neverosimil ca situatia critica din Ro e datorata unui singur om balacarit (sau unui partid de pdl-sinistri). Sau trecutului lor securist (a se vedea posturile ocupate in proportie de 90% de elita nazista dupa 1945). La fel de neverosimil e ca o struto-camila comunisto-liberala ar "salva" mitologico-imaginar printr-o descalecare intemeietoare de "altceva". Romanii nu sunt mai curve sau mai putin curve decat ceilalti, asta se vede clar din afara, nici mai amarati sau mai fericiti. Sunt la fel de egocentrici ca si ceilalti ("se intampla numai la noi" am auzit in foarte multe limbi). E criza, e rau, o sa treaca candva (viata-i grea). Fiecare al 7-lea om din lume sufera de foame (intr-adevar!) si in fiecare an mor cam 9 milioane de oameni din sordida cauza. Si de boli, neigiena, etc. Romania o duce rau, dar nu cel mai rau. Rabdare si speranta sunt medicamentele deznadejdii. Si un citat pentru Podi: "Bucură-te, tinere/Podi, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi (...).Goneşte orice necaz din inima ta, şi depărtează răul din trupul tău; căci tinereţea şi zorile vieţii sunt trecătoare". Ce-ar fi sa mai scrii si despre a lumii cultura, ca ai mult "bagaj" intelectual? Poate trece timpul si ne pomenim bogati:). Tuta-nkamon.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!