ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 17 noiembrie 2010

SPALAREA PACATELOR

   Din ce in ce mai multi oameni simt un vag sentiment de anxietate. Ei se simt insa continuu inconfortabil si sunt dificili mai ales in prezenta altor oameni.

   Anxietatea poate avea  si o componenta ereditara, insa factorul genetic nu este determinant. O persoana care este educata sau traieste (inclusiv obiceiuri alimentare, reactii sociale, etc.) in aceleasi conditii (sau foarte asemanatoare) ca si parintii lor este firesc ca la un moment dat sa dezvolte aceleasi dezechilibre ca si parintii lor, indiferent de bagajul lor genetic.    Acea persoana sufera de ganduri, imagini, impulsuri nedorite si intrusive.

   Gandul obsesiv ca o persoana sau mai multe conspira impotriva ta, il face pe subiect sa petreaca ore intregi incercand sa dezlege intrigile, scapand din vedere realitatea. Maintea ii umbla cu sorcova si mogulul complotist pandeste la orice colt.

   Putem spune ca acea persoana este agorafoba (teama de spatii deschise), gen piata publica, miting, manifestatie; devine anxioasa si ii apare sentimentul ca nu poate parasi cu usurinta acel loc, isi pune coada pe spinare si se baricadeaza in barlog de teama de a nu fi ranit cu cascheta de militian. Cand isi revine din atacul de anxietate, imediat ce "a scapat" de "pericol", demite ministrii si face pe suparatul, pisandu-se contra vantului, pe institutiile de traditie ale statului si pe cetateni.

   Recunoasteti personajiul caruia ii corespunde acest profil:))

   Hai paaa!Ca i profil de/legat!
   De la PODI suprapuneri de contexte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!