ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 16 noiembrie 2010

DREPTUL DE A NU FI DE ACORD CU ....ESCU!

   Pana la o anumita varsta muncim si tot nu intelegem de ce nu putem avansa in functie si de ce nu-ne putem incununa cariera cu posturi respectabile… Asteptam  ca fraierii sa luam salariul o data pe luna, care ne ajunge doar doua zile! Traim degeaba si o frecam la rece la buget!(din punctul asta de vedere)

   Cei ce se ajung in sistemul public si le merge afacerea, se incadreaza perfect logicii “Curva nu trebuie platita episodic pentru prestatii, ea trebuie facuta ministru.”



   Cu ochii larg deschisi inca visam la salatile din gradina ursului. Si nici un ORGAN care reprezinta statul, astazi, nu poate sa ne fie calea luminata. Candva, prin 90, unul alintat Ratiune, spunea ”Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fi de acord cu mine. Dacă ești în stare să faci treaba asta, atunci am început să învățăm ce însemnează democrația.”

  Hai paaaa! Ca i gata nodul la cravata!
  De la PODI ravas naravas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!