ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 18 noiembrie 2010

ROMANUL SI ZODIA VERZEI

   Inceputul disolutiei autoritatii statului pleaca de la curvele, bagabontii, hotii, penalii, de-alde putza-bleaga si alte specii de politicieni care-au ajuns in capul treburilor. Toti aia de sub ei sunt numiti politic, iar pe langa spaga sau supt acadeaua puterii, trebuie sa fie musai mai prosti decat sefii lor politici, ca asa-i poti controla pe imbecili. Din cauza asta, justitia si politia sunt praf, sunt domenii pline de agramati, cretini, idioti sau nevertebrate.

   Plang la tv si se isterizeaza ca fetitele la primul ciclu precum marele lor sef inlacrimat si preocupat de soarta poporului.

  GENIAL! Daca tot este final de toamna, au inceput sa apara deja retetele pentru masa de Craciun! Soric in lacrimi (cu un pic de Mararu). Si s-ar putea ca Toba sa-l lucreze pe Soric din cauza Mararu(lui) si sa-l zboare din militie. Ei, unii ar putea spune ca s-o intampla asta cand o zbura porcu…

   Hai paaaa! Ca i fermentat rahatul!
   De la PODI gradati murati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!