ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 8 septembrie 2010

LIPSA DE REACTIE

   Aceasta natie sufera mai ales de lipsa de reactie.Un popor fara atitudine.Cata batjocura mai poate indura?Poate ca totusi suntem defecti. Tara comunismului este inca profunda si da semne si la nivel de gena.

   Sa fim seriosi , in afara concediilor in strainatate , n-avem nimic in plus fata de parinti . Internetul si TV-ul nu sunt avantaje , sunt instrumente de alienare , ne atrofiaza simtul bucuriei relatiilor sociale . E cartea aceea , despre America , “Sclavii fericiti” . Asa suntem si noi : sclavii propriilor noastre standarde , pentru atingerea si mentinerea carora suntem obligati sa vedem cum trece viata pe langa noi .
   Din metisarea perpetua probabil ca o gena fina de “intelectual” sau macar om cinstit a supravietuit. Si ea ne pune sa ne intrebam daca e bine ce induram. Ar trebui sa fim metisati in continuare, pana gena mojicului este uniform distribuita, a omului “fraier” asemenea, toti vom fi o nuanta egala de bronz, cu nasuri medii, ochii verzi-maro, sprancene la fel, identici, plictisitori.

   Hai paaaaa! Ca i mare durere pe mosie!
   De la PODI  almbiguitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!