ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 7 septembrie 2010

SA MANANCA SI GURA LOR CEVA!

   Hai ca am auzit-o si pe asta. Legislatia ii incurajeaza pe romani sa nu munceasca!

   Este 300 de euro indemnizatia de somaj si nu stiam eu cumva? Sunt locuri de munca unde sa dai cu sapa si patroni care sa respecte angajatul si sa nu-l trateze ca pe sclav? Numai un dobitoc care traieste departe de realitati si nu a mai mancat o ciorba de loboda de cand a fost la sanu mumasii la Rachitele, poate sa cugete asa bovin.

  Doi la mana!

   Cum caii mei sa ai justitiabili precum Corado Cattani din Caracatita cand, la concursul de intrare in Magistratura,  din cei 3100 candidati inscrisi pentru 200 de locuri, doar 72 au luat nota de promovare! Basca, astia 3100 de spartani sunt din sistem, nu de pe strada si ei aplica actul Justitiei asa bine. Se vede cu ochiul liber pe strada si la stiri. Este aceeasi situatie ca si in invatamant iar rezultatele de la proba din toamna a Bacalaureatului arata falimentul sistemului. Cum nu s-a mai luat spaga, cum avem promovabilitate doar de 30%.

   Si asta pentru ce? Ca sa mananca si gura profesorilor si magistratilor ceva!

  PS: Poate ca dascalii ar merita o chiftea, ca urla foamea in ei!

  Hai paaaaa! Ca i mare randament in toate!
  De la PODI evaluare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!