ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 2 septembrie 2010

DIN OVARUL REMANIERII! SECRETIE CU MIROS DE SPAGA!

   Ne revenim!

   Guvernul cel fara de inaltime a decis sa taie ratia de tigari a soldatilor din teatrele de razbel! Asta da decizie inteleapta! Scanteia revirimentului economic va fi.

   O alta solutiune va fi remanierea unori doni ministri. Zic ei. In fapt, este o lupta surda pentru putere in ograda portocalie. Piti Nuti vrea mai multe coite, iar unii din tinerii( ii stiti voi, cei ce discuta fara fond - Voines, Pred, etc:)) care gargarisesc contra, ca sa arate ca exista si dezbatere de idei in stana, cred ca a sosit timpul sa se infrupte si ei dintr un ciolan mai mare si le dau la coaste la greii din partid. Insa nu la toti. Normal. Cand furi ca n codru, cum sa te apuci sa l remaniezi pe omul de la interne?Ca poate la nervi scapa pe piata o caseta , ceva:))

   Din ce vad eu, zona de putere se concentreaza pe grupul de la Cluj si in jurul fetei blonde, cu bratul cat brandul de tara si neuronii cat lubenitele de Dabuleni. O sa se dilate ovarul in ea ca sinele de cale ferata, vara, pe canicula!:))

   Hai paaaaa! Ca azi, intrarea la circul remanieriii, este gratis!
   De la PODI cufureala din gradina carpatina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!