ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 4 septembrie 2010

FRECUS LA NEURONUL NATIONAL.

   Ce va mai plangeti atata? Meci am avut aseara. A jucat nationala lui ala micu si cu respiratia grea, ca pe terenul din curtea scolii. De cand urmaresc forbal romanesc, ca fotbal nu i pot zice, nu am vazut ei eu o victorie a nationalei in Germania, in Anglia, Italia, Franta, Portugaia. Nimic. In schimb, belarusii, bulgarii, croati si cate si mai cate natii sunt capabili de surprize.

 Presa si patronii i au facut vedete pe forbaliatorii de la noi iar voi, publicul, in loc sa i faceti de cheche cand fura fotbalul, ii adulati.

  Cine i mercenar, n are ce cauta la nationala!
  Una la mana!

   Doi! De ce nu merge nimeni cu oua si rosii la ministerul lui Nuti si sa le dea alora de o ciorba, ca vad ca bugetarii de acolo nu au supt organul reducerii salariale? Nici la finante, nici la munca.....

   In tara asta, unii sunt mai fraieri ca altii, iar intelectualii ce i mai avem nu s decat niste sulfe de doua parale ce se bucura daca primesc o maslina, bani sa si publice o carte sau un post mai caldut. Cand capul nu mai exista, corpul degeaba da din maini si picioare spasmatic!

   Hai paaaaa! Asta i dreptatea romaneasca!
   De la PODI mazariche in ianuarie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!