ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 12 iunie 2010

VUVUZELELE URLA A JALE

   Intr-o carte a lui, Paul Goma ne explica momentele premergatoare arestarii sale din 1977, si-mi ramane in minte o propozitie: "romanii sunt asupriti de romani".



Pornind, de la aceasta sintagma, ne putem intreba si putem analiza daca ea mai reflecta, intr-un anumit fel, realitatea din prezent... Bineinteles, ca in Romania comunisto-securista de atunci, altele erau coordonatele dupa care se ghida aceasta constatare.

   In primul rand, "Romania ocupata de romani" poate capata la momentul actual sensul de "Romania ocupata de romani mincinosi". Nu-i putem numi nici macar incompetenti, pentru ca prin minciuna si manipulare grosolana si-au cladit temelia activitatii politice.

   Lasand la o parte cei 20 de ani trecuti de la caderea comunismului, merita sa privim foarte atent la ceea ce se intampla in prezent. Actuala guvernare isi sprijina intreg programul de masuri austere pe ,,incapacitatea si lacomia celor de dinaintea lor,,. La umbra acestui slogan si-au permis sa fure cat pot din ce a mai ramas din sacul cu banuti publici. Si nu oricum, ci sub acoperirea legilor, prin atribuirea de contracte si facilitati catre fiefurile sustinatorilor portocalii.

   Aceasta i celebra istorie a vuvuzelelor portocalii care trambiteaza catre popor ,, Hotii! Hotii!,, La tepe! In Piata Victoria! Si au gasit fraierii si calul de povara si ar fi pacat sa nu l foloseasca daca tot se lasa incalecat asa de usor!

Hai paaaaa!!! Nu va pup, dar asta nu inseamna ca nu va respect la fel de mult!

De la PODI descalecare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!