ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 13 iunie 2010

CU TARAFUL LA CURU GOL! UN FEL DE PAPARUDE APROAPE CO/NATIONALE!

  Butonam aseara pe telecomanda in speranta ca mai gasesc o emisiune care sa ma mai tina treaz. Dupa un meci de fotbal alert, in care englezoi s-au cacat in nadragi in fata incepatorilor din state, inca nu ma dezlipeam de tv.

   Sa nu uit. Periplul butonarii printre canalele tv, de la un capat la celalalt si invers, ma trecuse usor de ora 0. Si ca o familie neaos romaneasca, ce se respecta, normal ca al meu fratica, din genaratia fara numar, fara numar, a pastrat un numar impresionant de canale cu manele.

   Si cum incercam, cu viteza, sa ocolesc oaza cea exotica, numai ca vad o imagine ce ma face sa ma opresc. Pe un anume post, unde se contorsionau si croncaneau niste indivizi cam negriciosi, pe ecranul tv impartit in doua sectoare, in cealalta parte tocmai ce si misca tatele si dansa lasciv una bucata animatoare/prezentatoare. Sigur stiti genul. Acela ce -l exportam cu succesuri de dupa 89 pe toate plaiurile Europei. A facut cariera la turci, apoi la talieni si acum se descurca excelent cu semintia spaniola.

   Bag seama ca potential si inspiratie inca mai exista. Face privitorul un dans din buric, simultan cu o labuta si uita si de foame. Este vorba de o noua abordare mai cool a buricelii, la pachet cu scene 89898989. Deocamdata duduia ce i antrena pe privitori se dezbracase 25%, insa cred ca i gata pentru noi provocari si poate sa mai suporte procente de goliciune in viitorul apropiat. Aviz lui Nasolu.

Hai paaaa! Ca s-au inventat manelele xxx!
De la PODI buriceala!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!