ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 11 iunie 2010

DICTATORUL CARE ESTE IUBIT DE 50% PLUS UNU DE POPOR!

   Dictator (lat.dictator = cel ce porunceşte) termenul provine de la funcţie politică din timpul romanilor. Această funcţie apare printr-o hotărâre a Senatului în situaţii deosebite când din rândul consulilor se va alege pe timp de 6 luni un „dictator” care are puteri depline (summum imperium) şi măsurile sale nu mai necesitau o aprobare a senatului, la expirarea mandatului nefiind judecat ulterior pentru măsurile sale. Retineti! Omu se numea de catre reprezentantii poporului si dupa ce si facea treaba, roiul si acasa!

   Dictatorului îi erau subordonaţi magistratii, după alegerea sa trebuia să aleagă comandantul cavaleriei „magister equitum”. Cu alte cuvinte, dragilor, in vremea noastra dupa ce tine in lant Justitia, nea Diktatoru mai numeste si seful militienilor si pe al celorlalte atrocitati cu pulan in dotare pentru a fi sigur ca nu i tabaceste poporul curul.

   Diktatorii care mai vor si al doilea mandat, care au abuzat de această funcţie si au incalcat legile romane, ramanand pe viata, sunt numiţi tirani!

   O caracteristică a dictaturii este lipsa alegerilor democratice, nerespectarea drepturilor omului, suprimarea brutală a mişcărilor progresiste democratice. Pentru primele dupa aspecte nu cred ca este cazul sa mai caut exemple, ele fiind numeroase si explicite, in societatea romaneasca. Cat despre ultima, nu mai este mult pana ce pulanul va incinge si va rosi spatele sindicalistilor.

Hai paaaaa! Ca va astept cu alte exemple despre domnia lui Zeus!
De la PODI periplu prin meandrele dictatorului!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!