ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 7 iunie 2010

UN BIKIN INGAURIT!

   În ultimul an, datoriile la bugetele de stat ale firmei „Jolidon Export Import” Cluj-Napoca au crescut de peste 3 ori. Cum este vara, nu i deranjaza ca au ramas doar in bikineti. Traiasca snurul!!! Ca le acopera curul!!!!




   Intr-un interviu recent, Sharon Stone, a recunsocut ca si-a marit buzele in urma cu 6 ani, admitand ca viata ei ar fi fost mai buna daca ar fi avut buzele mai mari. Increderea de sine a revenit, chiar daca mai exista si scapari, drept pentru care Sharon declara ca inca mai poarta bikini.

   Ei cum , necum, ajungem tot la bikineti care se pare tin si pulsul zilei si se ocupa de alungarea stresului. Degeaba ai buze daca nu porti bikinii!

   In Romanica, majoritatea prezentărilor se fac în cluburi, după miezul nopţii, iar manechinele sunt îmbrăcate în bikini. O duduie autohtona, nu dam nume, scula de vedeta, a spus: "Ştiu că printre ele sunt şi fete cuminţi care nu au încotro şi din asta pot să facă un BAN. Poate o să se schimbe situaţia în timp". Cred si eu ca sunt preocupate sa faca un dolar ingaurit duduile ca i jale cu tarisoara asta si cu impozitarea snurului din curit!

   Si ca sa inchei optimist, ca tot a venit caldura, dragele mele dudui, va recomand sfaturilele unei veterane a sticlei. Kim Cattrall a declarat ca nu poarta bikini si recomanda acest lucru tuturor femeilor.Kim are 53 de ani si sustine ca ca lipsa chiloteilor asigura o mai buna aerisire si o stare de sanatate infloritoare.

   Va dati seama ca exista o explicatie pentru aceasta mica indecenta. Cu 25% mai putini banuti, puteti sta relaxate cu tenebroasa la aerisire toata vara. Pana la iarna mai este vreme lungaaaa!

Hai paaaaa! Ca i timpul sa va aerisiti bineee!
De la PODI ventilatie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!