ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 8 iunie 2010

MAGARII, MAGARIILE SI TUSEA MAGAREASCA. CARE ESTE MAI MULT UN JUNGHI..


Nu cumva Boc e fan Shreck?

  Ma mai uimeste cu ce lejeritate si nonsalanta acceptam situatia data si ne-o insusim. Si ca sa fim necrofagi pana la capat ne indreptam lasitatea, ura si frustrarile exact catre cine nu trebuie…Cel mic trebuie sa aiba si el o pasiune. Saracul, poate s-a saturat cat a lins cur de marinel ! Buba nu – i Bocanel cel mic ci Talpa Iadului de la Cotroceni ! Tenebrosu….

   O ipoteza mai nenaturala vremurilor, care pica mai mult in categoria elucubratiilor este the next.

   Ce-ar fi daca am privi partea buna a lucrurilor la criza asta… intr-o viziune inumana si nitel ceapista, asa.

  Pai cu foametea asta or sa moara ce-i mai slabi si cei mai prosti (cocalarii vor crapa si ea ca li se vor epuiza stocurile). Foametea asta ne va mai trimite pe la Biserica si nu la petreceri de swingeri, ca e cam greu sa phuti pe burta goala. Foamea asta va face din unii “tarani”, adevarati tarani.

   Iaca ocluzie/concluzie: în prealuminatul sfat al neamului, cu toată bunătatea unor inimi ce simt şi înţeleg durerile altor burte, măgarii de sus le-au răspuns odată pentru totdeauna: pace sufletului vostru măgăricesc! În mănoasele grădini ale binecuvântatei noastre ţări creşte îndeajuns ceapă şi usturoi pentru ca să puteţi paşte la ele ziua întreagă. Dar noi ne-am înfruptat la alte soiuri de vegetale şi nu putem goli ieslea noastră ca să o umplem pe a voastră.

Hai paaaaa! Ca asta i tara magarilor! Si de aceea se fac magarii!
De la PODI parjol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!