ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 9 iunie 2010

CRIZA...CRIZE..CRIZATI...

   Suntem scandalagii, ne place scandalul și să vedem oamenii cum se încaieră. Ne-a plăcut Vandame și l-am crezut român. Cand se ivește ocazia, ațâțăm din instinct. Sau cum zice Puya: “Adu floricele, o sticlă de cola, lu’ vecina de la 3 i-a murit sora…”. Cred că de-asta l-a luat în brațe poporul român pe Băsescu. Firea lui de bătăuș care oferă spectacol pe gratis (care într-un final s-a dovedit a fi destul de scump – vezi măsuri).

   Baselu’ ii oricum, numa prost nu! Zeusu e diabolic, stie sa manipuleze, sa te minta in fata si tot tu sa pleci capul rusinat, stie sa subjuge, stie sa umlieasca, pe scurt are ce-i trebuie unui dictator in devenire. Cineva spunea ca cei mai mari raufacatori sunt aceia cu viziune. Care este viziunea lui am vazut de prea multe ori, dar cine sa-l opreasca daca 6 romani din 10 il iubesc.

   Cat despre berbeci care vor sa sparga zidul cu capu’ in loc sa caute sa-l ocoleasca…este plina opozitia si tara.

   In anii 96-97 cand gloate de cretini ingrosau cozile sa-si bage si ei banii la FNI. Ca ei asa credeau ca in democratie se depune o suma de bani si in scurt timp ridici de zece ori suma depusa ca FNI-ul asta are el o solutie miraculoasa de clonat bani. ,,Dormi linistit FNI vegheaza,, In tara asta cu multe ,,cozi de topor,, intotdeauna s-a gasit ,,cineva,, care sa exploateze aceasta masa consistenta de prostie.

Hai paaaa! Ca i inca rost de un nou CARITAS!
De la PODI solutie de afaceri profitabile! ca doar e criza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!