ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 4 mai 2010

FUM, FURNALE, DUHOARE! VS PLACERE, RELAXARE, RASFAT!


Dorim învăţămînt gratuit în limba fumătorilor şi Regiunea Autonomă Afumată. Fumătorii din afara regiunii vor avea statut de minoritate cu drepturi garantate prin lege şi inscripţii pe plăcuţe ignifuge !

Daaaaaaaa, ce bine, ce bine, iupii !!! si usile tot cad pe tine si geamurile tot nu se inchid si in loc de chistoace pe jos acum e plin de seminte, dar hai sa aplaudam ! legea...

Dar sa manance ceapa ala de langa tine este mai bine, sau sa se urce vreunu care pute a tuica ieftina este iarasi OK ? oui, oui…Nu stiu cati bani aduc curvele la bugetul statului, dar din accize fumatorii aduc  bani la buget, asa ca lasa i domne sa se delecteze ! Oare, cata acciza e-n pachetul de tutun? cam cata cafea beau fumatorii in raport cu nefumatorii…

Si condusul dauneaza grav sanatatii pietonilor dar nu vad pe nimeni sa interzica condusul. Mai multi pietoni mor anual calcati de masina decat nefumatori din cauza fumatului pasiv.

Hai paaaa ! Ca i delicata abordarea aceasta !
De la PODI fumigena!

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!