ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 1 aprilie 2010

CAND SCROAFA SI SCHIMBA SEXUL SI SE DE/PUTATESTE! CRONICA!


  
Intrebare intrebacioasa, inbarligacioasa si plina de pro/funzimi/grasimi !

  








   Ce face o femeie plina de succesuri, la 42 de ani ? Intra la PDL sa prinda un ciolan, sa nu stea acasa ca proasta !Toate panaramele portocalii fix asta au facut !

   Personajul ce vi l prezint astazi, cu pretentii la deputatie si la un os de ros, e o duduie pe care o plac mai mult gospodinele cu “bacaloriat” , amatoare de conversatii inteligente si care-si spun una alteia “fato” .
   Da’ uite ca astea sunt in suferinta acum, barbatii lor au cam ramas fara serviciu, le stau pe cap acasa toata ziua si la suparare le mai si “abuzeaza’ verbal sau cu dosul palmei, ca asta nu e infractiune, e procedeu educativ, chiar daca le mai iese cate un dinte cu “lucrare” cu tot.

   A fost prima din televiziune care a adus tigania si maneaua la televizor, in prime time si cu siguranta locul ei este la portocalii.

   Credem ca scopul domniei sale este sa intre in pedele, sa-i detoneze din interior!cica i s-au terminat banii de pe la tv si ar vrea niste asfaltari pe creierele romanasilor !

   Nu mai merge la teve, merge la pedele. Si apare si ea, ca salvatoare a neamului (prost), alaturi de alte jeguri.

   Pentru ca nu mai era in centrul atentiei…, a zis sa mai castige neste ratinguri !
   Toata lumea de pe sticla are un pret. Macar daca ar fi candidat pentru opozitie ; dar ea s-a aruncat direct la ciolanul puterii. Ca doar nu o fi fraiera sa ajunga de/puticiune si sa haleasca doar fasole, fara de carnita si vre-un minister in doatare.
   Auzi acolo, doamna! Sa  iei tesla de la Poloboc si sa-ti tragi una-n testicole, care o sa ti creasca, daca te deputatesti?

      Hai paaaaa!
   De la PODI anatema!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!