ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 31 martie 2010

ZEUL BASINILOR FATA N FATA CU REACTIUNEA!


      Cica femeile cu doi copii vor iesi mai repede la pensie…  Implicit, statul ma obliga sa fac copii, daca mai vreau sa prind pensia… ce facem in cazul in care:

1. nu pot face copii 
2. nu am cu ce sa-i cresc, chiar daca ii fac 
3. am facut doar unul…
  Sa inteleg ca disperarea unei astfel de legi vine din faptul ca tara ne vrea multi, flamanzi si prosti?

   Îmi vine să râd (de n-ar fi de plâns!) atunci câd aud mai toată ziua “Jos Poc, sus Poc, Poc face, Poc drege…Poc, Poc, Poc.” Să fi uitat cu toţii că, Poc nu contează, el nu face, el nu drege, el nu, nu, nu… nimic, dacă nu-i ordonă Fraudă Vodă de la Cotroceni? Nici n-ar trebui să-i mai pomenim numele! Nu este decât un păpuşoi gonflabil pe care-l umflă şi-l dezumflă (după bunul plac!) cel căruia îi este slugă credincioasă. Ar trebui să nu ne mai prefacem că nu ştim: nimic nu mişcă fără voia şi aprobarea reformatorului lu’ peşte prăjit.

   Sa vedem ce zice Dexu despre cei doi J

   boc (bócuri), s.n. – 1. scăunel, taburet al fierarilor. – 2. Capră, bancă pe care șade vizitiul. Germ. Bock „capră”

   bășí (băs, bășít), vb. – A face vînturi, a se pîrțîi. – Mr. bes, megl. bișǫri. Lat. vĭssre (Pușcariu 186; REW 9382; Candrea-Dens., 138; DAR); cf. it. viscia, v. fr. vessir, fr. vesse, it. bessa. V. bășină. Se conjugă și la forma incoativă, bășesc. – Der. beșniță, s.f. (mușama, scutec).

   In momentul de fata, cand se aude o basina dinspre poc, se prevesteste un nou val de rahat in care ne-om scufunda noi salahorii !

   Hai paaaaa ! Ca vine inca o besinuta !
   De la PODI gazare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!