ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 2 aprilie 2010

CAPUL CHEL IN GURA PACATOSULUI BLOND! AMIN!


   Care-i femininul de la “mascarici”?!

 
   In convoiul de-ngropaciune al tarii asteia cred ca era nevoie si de-un mascarici care sa tina mingea pe nas…Prea multa morga in Parlament! Sa fie veselie…! Blonda de la turismul din coltul strazii(ala din picioare, rapid si pe banii de sifoane), nu mai reusea sa intretina singura circul si a ramas in pana de ode catre Marele Cerber!

   Parastas, parastas..da’ sa fie cu noroc(citeste veselie)!

   Basca, isi permite sa spuna si n gluma ca buna ar fi o dictatura! Asa de mult s-au imbuibat(si au uitat vremea ,,nici o masa fara peste,,) incat vomita ca romanii, dupa orgii, tot felul de cacaturi cu care i plina mintea lor obtuza. Hai sictir si mergi/mergeti in Hogodugu daca esti/sunteti nostalgica/ci dupa dictatura!
ACCEPTAM DOAR DICTATURA BUNULUI SIMT!

DICTATURA ADEVARULUI!



   Comentez, zilnic, pentru mine dar si pentru voi, insa scarba si lehamitea ce m-a cuprins sunt barometrul vremurilor ce le traim. Se intampla sa cred ca toate sunt in zadar ,ca respiram intr-o Romanie a lui Orwell. Parca am fi personaje dintr-un film scris de un amator ,care incearca sa-l copieze pe Fellini.

  Traim intr-o mizerie si ipocrizie de nu ne mai spala nici toata apa din Baikal!

Hai paaaaa!!! Ca unora le trebuie un tratament cu ghilotina!

De la PODI deratizare! De primavera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!