ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 14 aprilie 2010

CA LA PIATA! UMPLE COSU, CA I REDUCERE DE PRET!


   Se inchid supermarketurile duminica!!!:)) Vaaaaai!!! Unde mai merg vipurile si pantofarii de cartier sa se mai culturalizeze?

   Cine vrea sa mearga, merge, cine nu, nu (fie la supermarket fie la piata).
Pe linga faptul ca problema (cel putin la acest moment) sta in "intermediarii" care sunt in piata, asa ca inchiderea supermarket-urilor nu va rezolva nimic.
In acelasi timp sa nu uitam ca faimoasele norme de eticheta din supermaket trebuiau sa aduca o reducere de 30% a produselor….

   Majoritatea  oamenilor  lucreaza in timpu saptamanii, eventual si sambata, au duminica liber pentru cumparaturi si cred ca sunt satuli de alergatura si vor sa gaseasca tot intr-un singur loc fara sa mai piarda timp pe drum.

   Magazinele de cartier chiar nu sufera. De ce? pentru ca se adreseaza altui gen de cumparaturi. Daca vrei sa cumperi haleala cu tona, detergenti cu sacii si alte timpenii, n-o sa mergi la magazinul de cartier nici lunea, nici miercurea, nici duminica. Iar daca e inchis supermarketu, astepti o zi sa deschida si comanzi O PIZZA. Daca vrei in schimb sa iei un lapte, o bucata de salam sau 10 oua si o paine sau poate o ciucalata pentru mucea, atunci cu siguranta n-o sa te duci la billa.

  Si ca sa termin pe un ton mai amuzant, imi zice un amic: cel mai misto e noaptea la supermarket, ca daca e sa agati pe una pe acolo, nu mai iesi cu ea in oras sa ii dai un suc, ca e peste tot inchis. Direct acasa. Si daca accepta sa vina acasa... stii la ce sa te astepti J) Basca, nu i mai dai nici bon de casa….

Hai paaaaaa ! Ca i tragedie mare cu legea asta !:))
De la PODI reducere de pret !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!