ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 15 aprilie 2010

SPOVEDANIA CATRE SECU!


   Si uite asa se rescrie si repeta istoria romana de inspiratie sovietica a anilor 50. Secu  asculta telefoanele sau ambientul, donii procorori de la parchete, dusumele, linoleumuri sau denea zic ca  cica sunt probe si incepe circul, debutand cu incatusarea, plimbarea prin fata camerelor de luat vederi, huiduiala de rigoare a prostimii bucuroase ca s-a mai taiat un tentacul al caracatitei. Singurul sentiment simtit din plin la toata aceasta circoteca este o imensa greata, scarba si senzatii permanente de voma.

   Asa ca, fratilor, atentie ce glume spuneti pe la telefoane, cu prietenii la o cafea, bere sau la o braga rece. “Cine limba lunga are, 5 ani va taia la sare” sau cum scria pe statiile radio militare: Atentie, dusmanul te asculta!

   Lucruri care ‘te infioara’ se petrec sub ochii nostri, zilnic si intregesc spectacolul oferit de cei care s-au raliat sloganului:”Tara te vrea prost”.

   TOTUSI, NU-S ATAT DE BOU SA NU MA TEM DE-UN GESTAPOU!

   Hai paaaa ! Ca suntem in era telejustitiei !
   De la PODI cacealma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!