ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 30 martie 2010

MESAJ DE LA ZEUS CATRE ESAPATII SISTEMULUI DE INVATAMANT CARE ESTE!


   Absolut caraghioasa caterinca cu reforma invatamantului racnita de pdl-ii semianalfabeti si plini de tupeu .. aaa, da, invatamantul in romanica e prost, dar sigur ei reprezinta culmea prostiei si indolentei umane. 

   Taman vad pe unu’ cu privire porcina (imi cer scuze porcilor cumsecade, care ne dau carne si sorici),  care stie una si buna - are nu are habar, el vorbeste … Eu propun sterilizarea astora cu IQ portocaliu, sub 50 .. In 10 ani, IQ-ul mediu al romanilor ar creste semnificativ, si odata cu asta, si calitatea invatamantului…

   Am impresia ca “tacerea” este cea mai mare pandemie din istorie. Cum ati vrea să fie în tara care ”sa-ntamplat” sa aiba, pac pac, cei mai mulți europarlamentari agramati, cei mai scumpi centimeri pătrați de orice-i făcut pe banii statului, cel mai gargaragiu prim-ministru, cea mai absolventă-lector de universitate dintre ultimele 50 din lume ca ministră a dezvoltării, o fostă miss cea mai deputată, fosti ospatari, striperi și alte asemenea exemplare pusi sefi peste tot?

   Am o consolare: aia cu Dumnezeu care nu bate cu batu’! Desi, daca ma intrebati, io viu de zic vorba mare, ca adica, daca duminica s-ar mai vota un mandat de cinci ani, ghici cate meleoane l-ar vota pe marinar?! Multe! Si profesori, si medici, si militari….

   Va doresc sa sa aveti parte de ‘delir public’ tot anul ! poate mai uitati de foame !

   Hai paaaaa !!! Ca a venit si primavara !

   De la PODI patimi !

2 comentarii:

  1. Tara de c***t ce sa i faci cu toti analfabetii la putere ,si toate agramatele prin Europa reprezentandu ne cica pe noi romanii ...
    Sincer nu stiu daca sa rad sau sa plang atunci cand vad atata prostie ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am o singura placere, ca toti ratatii astia care ne invata ca de fapt o ducem bine, s-au adunat la PDL(si la unpr). Dar totusi sunt siderat cate persoane inca mai zic: "si daca venea geoana ce facea?". Imi vine sa zic ca trebuie sa ne mearga si mai prost, poate, poate mai iesim o data in strada.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!