ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 28 martie 2010

CU SCHINAREA RUPTA SI FARA CHENZINA! SAU PENTR-UN PUMN DE CEAPA!




   Este "un fact" ca asemenea manifestari(migrene, insomnii, accese de depresie, lipsa poftei de mancare, hipertensiune, palpitatii, ulcer etc) apar preponderent la persoanele care muncesc nu fizic, ci intelectual, care sunt supuse unor presiuni psihice puternice si de lunga durata si care nu mai reusesc sa se desprinda de problemele profesionale.



   Un om cu munca usoara, lipsita de respunderi prea mari si care nu este supus unor asemenea presiuni, nu este surmenat la fel ca un om care stie sa stabileasca un echilibru just intre munca si viata privata.
   Unii pun munca pe primul loc in viata lor, sa-si concentreze toate resursele intelectuale, psihice si fizice exclusiv - sau aproape - asupra carierei si a reusitei profesionale. Pana la urma, trebuie sa stai si sa cugeti: ce anume iti da acea stare de implinire si multumire interioara pe care o numim fericire? Merita sa muncesti 12 ore pe zi, sa vii acasa facut praf si sa-ti rezervi energia numai pentru o firma care te stoarce ca pe o lamaie?



   Nu cumva unii dintre noi se simt mai stresati acasa, langa familie iara la serviciu sunt mai relaxati - chiar daca stau dupa program?



   Dracu i-a pus sa se streseze! E opera lui. El si a bagat coada!Atata timp cit n-ai fost in lagar, n-ai fost batut, n-ai fost torturat, n-ai fost pus sa halesti cacat fara lingura, n-ai dreptul sa urli ca te-ai stresat. Te-ai stresat pentru ca a fost alegerea ta! Poate ne explica si ce dracu lucreaza de sunt stresat in halul ala, sa inteleaga si poporul care habar n-are, cum e sa te stresezi aiurea !
  Munca n-a omorât pe nimeni până acum, poate că prostia şi încă mai face victime!



   Munca e muncă, cine se stresează de la muncă se cheamă că nu şi-a ales munca bine. Nici je n-ar rezista la un job la care trebuie să împing vagoane sau să împachetez bucşi. Drept consecinţă nu lucrez pe asemenea posturi. Asa ca , 'tu-le muma-n cur patronilor verosi care "suje sanjele" angajatului, de burjui si de chiaburi care pun botnita clasei muncitoare ca sa nu muste din biti!



  Hai paaaa! Ca s-a ncheiat programul de munca!
  De la PODI sindicalizare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!