ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 1 iunie 2011

TINUTUL PANTALONILOR IN VINE!

  Azi am sa zic asa!

  Pe cand dacii inca se mai bateau cu romanii, mai mult dacii decat romanii:)), prin Republica exista o vorba. ,,Ce se mai aude despre daci?,, Evident, nici in cele vremuri apuse, nu se asteptau stimabilii romani la noutati bune dinspre locurile acestea. Si totusi.....

   In zilele noastre, credeti ca partenerii nostri de uniune sunt incantati de ispravile poporului mioritic? Ce se mai aude din estul salbatic? Pai sa vedem:
- cainele nu i prieten cu romanul. Mort si incinerat, face mai mult decat viu!
- sistemul medical nu-i frate cu romanul. Ca sa te internezi, trebuie sa ai bubite la fund inca de la nastere... Ce mai tura/vura? Leacurile babesti inca mai exista , basca vrajitoarele care pot suplini cu folos sistemul medical:))
- 2+2=5= majoritate in Parlament. Tuta blonda, mare si lalaie si cu demnitate publica, inca numara voturile deputatilor si face algoritmi. Ca asa i pe canicula!
- daca ai un credit mare de la banca, musai se gaseste un prost sa ti-l preia si sa ramai si cu unban din afacere. Nu ti trebuiesc Mercedeze la intrarea in politica. Se fac din mers!
- daca ai pantalonii in vine, asa cum ii au toti romanii, musai sa deschizi reprezentanta la Bruxelles a Tinutului Pantalonilor in Vine!

Cam asta am avut de zis! Si-s numai din ziua de ieri, minuni ale patriei!

Hai paaaa! Ca starvurile politice  ne servesc strategii!

De la PODI RASINA/BASINA!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!