ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 15 aprilie 2011

REFORMA NASTE CAPETE PATRATE!

   Ca ma apuca o nebunie cateodata cand ma gandesc ca ar fi mai bine sa nu mai aiba drept de vot oricine. In nemernicia lor, unii concetateni de-ai nostri fie isi vand votul, fie nu -si exercita acest drept si in cele mai multe cazuri li se rupe de electivitate. Parca ii vad iesind in strada urland si cerandu-si drepturile daca s-ar restrange aceasta practica.

  O alta practica ce mi starneste acnee pe buci ar fi obiceiul celor din media de a sta toata ziua cu camera in fundul unor ratati sa-le filmeze orice basina pe care o trag! Au talentul de a face vedete toti oligofrenii si manelistii si apoi tot ei, indignati, vorbesc de lipsa educatiei atunci cand Sula Ion violeaza, da in cap si talhareste la drumul mare. Pai cine, caii mei, a dat 24 din 24, la tv, numai ratati ca model?

  Asa ca, unde educatie nu este, nimic nu este! Si aici ii bag si pe cei ce dau afara de atata educatie incat sunt rupti de societatea deasupra careia leviteaza, fara a-si intersecta destinele. Eventual doar drumurile, ca nu pot inca merge ca marele carmaci cu elicopterul!

  Hai paaaa! Ca doar cu teapa se exorcizeaza natia!
  De la PODI bete in capetele patrate de atata reforma!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!