ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 12 aprilie 2011

CUC SI LOBODA DIN CIORBA!

   O sugestie atrocitatilor centrale, cu rang de ministru! Spitalele desfiintate sa fie transformate in azile….de nebuni!!! Prea multi talmaceni, butimani in libertate! Si nici macar nu-s vinovati, sireacii, asa sunt ei de la mama natura! 

Domnii danseaza,  donnele de Plescoi dau cu mopul si croseteaza, pupilele osului domnesc ii invata pe romani grammerul,iar Godzilla intr-un picior, rege peste pubelele capitalei, este parintele initiativelor legislative iesite din matele putificatoare ale majoritatii absolute din Parlament. Care institutie, nu i decat un trist decor, in care cel mic la sfat si mare la asumat, le da cu tifla romanilor!

  Ce s-ar intampla daca aceste personaje, cu “platfus la dovleac” ar fi sa ajunga intr-o dregatorie importanta? Nu ca n-am fi aproape acum de paroxismul unei guvernari nebune, insa loc pentru ceva hiperbolic, inca este.

  Hai paaaa! Ca a cantat cucu si a spurcat lucrul!
  De la PODI cuc si-o loboda in ciorba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!