ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 11 aprilie 2011

AZI AM POFTA DE GALCEAVA!

  Constat ca in Romania exista oameni remarcabili. Nimic nou sub soare. Generatie dupa generatie, avem borne de intelect si inalta tinuta morala, in jurul carora sa ne grupam. Aceste personalitati sunt fabuloase, dar cand se exprima in afara domeniului in care sunt zei, delirul e garantat.

  Nu-mi imaginam ca un mare tenismen, elegant si cu o imagine buna in media, poate fi un taranus, in spatele gardului vopsit. Eticheta si carciumile elegante sunt de vina, mancale-ar ciuma!

  Zic unii ,,Hai sa nu mai fim atat de creduli si sa-i improscam cu noroi pe putinii oameni care INCA ne mai fac sa ne simtim mandri, ca suntem romani.,, Intreb. Oare romanismul este suma tuturor comportamentelor si trairilor natiei, ori este reperul intelectual-comportamental ale unei elite? Care elita mereu se dezice de glie si palma batucita a rudelor de la tara... 

  Fetisizarea asta realitatilor romanesti ma duce cu gandul la cei care emit teorii doar de dragul de a le auzi si a fi citati. Continutul e relevant, nu suportul.

  Hai paaa! Ca azi am pofta de galceava!
  De la PODI fisic pe teava!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!