ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 25 februarie 2011

TRAGERE RAZANTA!

   Ce ziceti voi de romanasii carora li se facea pielea de gaina de patriotism cand asculta un sirop de manea de a lui Costi Costita, atunci cand sunt departe de tara?Daca le ziceti ca aia nu poate fi muzica patriotica, vor spune ca nu sunteti romani.

   Va aduceti aminte cum s-a pus problema aderarii la UE?Ca sa ajungem sa avem toate avantajele intrarii in UE, trebuie sa mai cedam putin din ‘national’ si din ‘suveran’”. 

   Acum daca e sa fac em apel putin la nitzica paranoia, cred ca le e mai usor sa manipuleze la unison 15-20 state odata, decat sa fabrice cate un tip de manipulare pentru fiecare stat in parte. Deci e de inteles conform mintii mele detectoare de conspiratii de ce am fost cu totii ademeniti sa ne “unim” si in acelasi timp “uniformizam”. Ca sa putem fi dresati 500 milioane cu o singura miscare de baston, nu cate 50 milioane pe rand. E mai usor asa:). Seamana putin cu perioada ultimului imparat in China, cand venisera americanii cu popcorn si cola… Seamana si cu perioada embargoului din Irak… Adica : nu esti cu noi, du-te dracu!

  Hai paa! Ca i weekendul pe teava!
  De la PODI tragere razanta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!