ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 17 ianuarie 2011

PORTIA DE SANATATE. CHILIPIR DE ROMANIA.

   Cum caii mei se face ca toti vedetoii si politrucii locali, cum au gaze la stomacel, se duc si se trateaza repejor la Viena? Atunci isi dau seama ca sistemul sanitar romanesc este un dezastru si punandu-si coada pe spinare, o taie in vest la tratament si se oripileaza de acolo cat de prost este prin spitalele din tarisoara tocmai pe care au ruinat - o sau si -au batut joc in fel si chip, promovati find de media autohtona, ca niste ,,eroi,, ai zilei.

  Dar cu ceata de rupti in fund, platori de taxe ori ba, pardon, cu norodul mult , prost si needucat(a se citi descult) in opinia domniilor ce vi le am prezentat mai sus, cum ramane? Sa crape in tara, pe limba stramosilor, daca n au agonisit banutul de spaga pentru cadrele medicale.

   Vorba ceeea! Ne nastem in rahat si murim in rahat! Cum ajungi pe sticla si in tabloide, si-ti pune Al de Sus mana n cap si te face alesul norodului, cum iti insusesti alte standarde de viata...

   Asa ca fratilor, hai paaaaa! Ca ipocrizia este la ea acasa in Romania!
   De la PODI acces de sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!