ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 31 august 2010

ZODIA TANTARULUI ANOFEL SI MAREA RESTRUCTURARE DE DOUA PARALE!

   De ce sunteti invidiosi pe politicieni? Sa mananca si gura lor ceva. Ca se sacrifica pentru voi, pentru bunastarea de zi cu zi si belsugul din fiecare gospodarie.

  Nu aveti ce manca, apucati va de bautura. Date recente arata ca cei care obişnuiesc să bea alcool, chiar şi cei care beau mult, trăiesc mai mult decât cei care se abţin de la băutură. Si asa drepturi nu mai aveti prea multe!

   Poate se inspira si Zeus din muma Rusia si le ofera celor care participă la manifestaţii neautorizate  "un baston în cap" din partea poliţiştilor, dacă nu respectă legea.

  Unde i lege(dreapta:)), nu poate sa creasca decat un popor stramb!

  Hai paaaaa! Ca i zodia tantarului in desfasurare!
  De la PODI blindare cu Autan!

Un comentariu:

  1. Cred ca nici Autanul nici berea nu ne mai protejeaza de politicieni si de sufletele lor gaunoase....Incep sa i regret pe unii politicieni sau mai putin politicieni mai vechi... si sa mi doresc unii noi la fel ca ei... tara noastra nu se poate desfasura normal decat sub o dictatura, sau o conducere democratica - culturala ca pe vremea grecilor...neah!
    Sunt cam in ceata dupa cateva beri si tot prost (a)ma simt...in comparatie cu tantarii.Pe ei ii invidiez.Astia sug sange domnule...nu ca noi.Ca ei. Si tantarii sunt mai buni decat ei si decat noi.
    Pe politicieni nu am putut sa i invidiez, e mult prea flatant pentru ei. Nu mi-au provocat decat o repulsie viscerala si atat.Hai pa... Ca iar ma mananca pielea...

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!