ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 30 iulie 2010

RAIUL DIN GRADINA!

,, Explore the Carpathian garden ,,!

   Despre ce gradina vorbim cand toata tara arata ca un tomberon?

   Daca pe un cacat ar pune mana un destept si i-ar face lobby, tot ar iesi ceva mai frumos mirositor.

   Cand vor vedea turistii in ce hal traim noi, isi vor da seama ce fericiti trebuie sa fie ei cu traiul lor zilnic din tara de bastina.

    Intergrand cele doua componente, putem vorbi despre turism psihologic.

   Hai bre ca n-a fost greu de inteles! Sa va explic: in Gradina Carpatilor vietuieste Lenuta purtand o frunza si pe apa aia vine un marinar care intinde mana spre frunza si…va/muieste!
 
   Hai paaaaa! Ca i facem pe turistii straini cu brandul asta!
   De la PODI pelerina de ploaie!

Un comentariu:

  1. Ceva mai stupid n-am vazut de ceva vreme, acum a iesti cu brandul, dar fara muschi. Ca degeaba face ce face ca nu are cu ce si nici cu cine. Si face ce face si da cu batu'n rahat...Iar glumele astea, cum sa ti zic, mistoul facut pe seama lor... ma gandesc la epoca ceausista cand se faceau bancuri si glume...si totusi...aceste cuvinte ne doare....
    Suntem mai rau ca atunci vorba ta...numai gunoi.
    Probabil cand voi veni si eu in vizita, ca turist si nu numai, ma gandesc acum, voi fi foarte prost surprinsa... si pe dinafara, voi constata ca s a schimbat totul, dupa cum mi se povesteste, din pacate nu stau bine cu "pisihologicul", dar am deja un refugiu la munte, retras, nemodificat de mana omului prea tare, sper sa mai fie asa cum il stiu, sper ca nu au vandut primarul si ceilalti toate pamanturile sa faca si pe acolo vile si alte tampenii de dragul comertului.
    Uneori ar trebui lasate asa cum sunt unele zone, chiar daca ar fi bune pentru turism. POate numai pentru camping si drumetie. Fara alte amenajari. Sper sa nu regret ca am venit...Imi doresc sa mai fie macar partea aia cu ospitalitatea la fel....Cine stie...!?

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!