ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 31 iulie 2010

NUMELE LU ALA MICU! MOSTENIRE DE LA MAMA MARE!

   IERBAR!

   Ma tot gandeam la noile nume ale romanilor! Pe tigani nu i mai bag la socoteala ca astia oricum se numesc in fel si chip. De la Termopan pana la Orgoliu.

   Multi confrati, semeni si lacuitori( a se ceti locuitori) ai mirobolantului spatiu carpatic au nume de flori. O mie si una de flori. Care mai de care mai mirositoare si ademenitoare. Insa bag seama ca nu s-au epuizat toate numele de flori. Inca mai exista resurse de nume precum: pizda tigancii, coaiele-popii, ochiul boului, iarba-nebunilor, basina porcului, barba-lupului...! Si nu in ultimul rand, pula calului! Stiu ca suna cam pornografic, scatofil sau dementofil, dar daca vreti sa fie mai pompos numele la ala micu, puteti sa alegeti chiar varianta in latina.

   Va astept cu copiile de la certificatele de nastere:))

   Hai paaaaa! Ca i o solutie sa te contopesti cu natura!
   De la PODI de/nominare!

Un comentariu:

  1. Am scris un comentariu asa de mare despre asta ca nu are loc. Asa ca il trimit pe mail. Nici nu ma fac de ras prea tare...

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!