ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 15 iulie 2010

INGRETOSATE PASARELE / PE LANGA BLOCURI SE ADUNA!

   Am obosit, naiba, de la caldura asta. La noapte plec la mare. Mai prind si ceva din cantecele folkistilor in Vama, dar o baie in mare, face toti banii! Poate sa si ploua. Cu atat mai bine!

   Pe aici prin sud prea ne bate soarele n cap toata vara.Poate sa fie o explicatie si pentru faptul ca sunte asa de agitati, noi oltenasii.

Aseara la o berula am auzit un banc. Adaptare, dupa un slogan tare la moda.Ia auzi:
,, La intrarea in Rai, Sf Petru da un test celor care voiau sa locuiasca acolo. Intr-o multime de pinguini, doar unul singur este mascul, restul femele. Jobul este sa l prinda pe mascul.
Zis si facut. Se duce Bush, aparatura dupa el, radare, inhata un pinguin si l prezinta Sfantului Petru. Verdict. Femela! In Iad la smoala!

   Se duce Putin. aparatura dupa el, radare, inhata un pinguin si l prezinta Sfantului Petru. Verdict. Femela! In Iad la smoala!

   Se duce Baselu. Intra. Sta 10 minute. Iese. Pinguinul , mascul. Sfantul Petru il intreaba intrigat. Cum ai reusit, omule? Pai simplu. Am intrat si le-am zis: Sa traiti bineee!
La care unul din spate! Muieeeeeee, baaaaaaa!

   Cam asta i povestea. Eu dupa berula, am un obicei. Mananc inghetata. Asta este. Defect! Ma racoreste. Azi noapte au venit la magazanul din coltul blocului, doua fatuce si au cerut o lamaie, taiata in doua. Ca le este greata! Ce caii mei poate sa produca asta la doua tinerele, fara vicii?:))

Hai paaaaa! Ca i acra viata asta!
De la PODI zarzavat!

3 comentarii:

  1. Apropos de poezia asta, la care am plans....
    Am cunoscut un bine "cunoscut" critic literar si scriitor roman din Craiova, n-am sa-i dau numele, am aruncat cateva intrebari, la intamplare sau legat de subiect. I-am pus intrebari despre multi scriitori romani si politicieni....ca doar daca tot l-am prins...si chiar stie multe si multi...:)Numai de rau, dar numai de rau am auzit, desi interesant mi s-a facut parul de maciuca de gaina... Pardon.
    Stii ce mi-a zis de Nichita Stanescu? Si, crede-ma ca-l respectam pe omul asta ca stie foarte multe si e in varsta, isi permite sa fie si arogant la o adica... "Nichita Stanescu nu era decat un betivan.... " . L-a cunoscut totusi... Si nu inteleg nici acum de ce a trebuit sa-l insulte. M-am enervat si i-am luat apararea. Bineinteles ca mai ca m-a facut proasta, si mai rau, m-am pus rau cu prientenii mei: fisu' si nora. Totusi nu pot sa cred ca dupa atata timp mai vin unii si se cramponeaza de asta... Ma gandesc ca o sa moara. N-a baut, n-a fumat, nu stiu cum e cu curvarasitul... Stii cum e: Numarul calitatilor este proportional cu cel al viciilor. Si tot nu inteleg cum un om "carturarit", evident, poate sa mai spuna asta. O fi senil, poate?
    Acum sa zic si eu de altii asa cand de fapt m-am bucurat si m-am intristat pentru ei ca sunt doar o adunatura de vicii... Ca doar suntem niste sensibili.
    Iar ascult parazitii...sa-mi revin.
    Sa ai o vacanta placuta si sa ne scrii cat mai curand impresii de la mare, la soare, unde fetitele sunt goale....ca altii nu au privilegiul sa mai mearga in vacanta pana in octombrie...
    Ma duc sa mai beau o bere. Apropos de bere. aici e bere alba?!!!
    Ce dracu' o mai fi si asta. Are gust de suc.Bleah!
    Salutari din Canada, ca iar vorbesc aiurea in tramvai. Hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nebunie! doar ce am aterizat de la Vama la 4 dimineata si pe la 6 am pornit spre munca. Somnul ce l visasem tot drumul s-a dus dracului cand am dat de caldura din Drobeta. Vine si caruta cu impresii de pe litoral, imediat!
    Cat despre epigonii care ti au crescut pulsul. Nu-i lua in seama. Este genul acela care abia astepta sa fie contrazis. Un fel de eschibitionisti, dar pe taramul vorbelor. Berea alba de la noi este de fapt berea nefiltrata!:)) Am baut si n Vama. Si tragi la aghioase de la eaaaaa:)) nu recomand decat pentru momentele cand vrei sa i mai domolesti pe ce i din gasca:)) sau poate la o discutie cu n ,, a toate stiutor,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersic pentru sfaturi. Astept pozele.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!