ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 3 iulie 2010

DUMNEZEU ITI DA...DAR NU TI BAGA IN PLASA!

   Ce i si cu norocul asta! Sansa!

   Am vazut aseara un meci de fotbal fabulos. Uruguai-Ghana.  Prelungiri, minutul 120...lovitura de teatru. Penalty pentru Ghana. Gol si meci inchis, semifinale. Asa trebuia sa se incheie totul. Si omul da in bara!!!!

  Sa zica unii ca norocul nu le-a suras ghanezilor.

  Un alt gest de mare caracter, concentare si devotament pentru echipa a fost si faptul ca la nici 5 minute de dupa ce ratase, persoana in cauza a deschis seria de executii pentru Ghana si a marcat!

   Insa norocul, bata l soarta sa -l bata, s-a sucit si a ras celor din Uruguai. Frumoasa uvertura. Meci fabulos si inca o fila de istorie scrisa.

   Nu va pup, dar asta nu inseamna ca nu va respect la fel de mult!
   De la PODII sasa-sasa, poarta n casa!

2 comentarii:

  1. La fotbal asa e. Conteaza mult sa castigi frate! Trebuie sa marchezi. Nu conteaza asa de mult cate goluri. Dar sa anticipezi. Sa ataci. Sa vezi ca pe o tabla de sah.Cred ca unii nici nu au ce cauta pe teren dupa felul cum suteaza la poarta. Nu stiu sa foloseasca mingea si picioarele. Dar nu sunt eu experta...Parerea mea...Dar mai e si sansa.O ai , o data , de doua ori... Ca la licitatie. Acum ma uit la Germania - Argentina si e deja 1-0 pentru nemti. Sper sa castige. Hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost bun meciul cu oportunitati destule, antrenant... as fi vrut sa castige Ghana. :)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!