ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 2 iulie 2010

COSMARUL LUI SA TRAITI BINE! SARACILOR!

   Emotie mare, dragilor!

   Plecat-am ieri din Drobeta spre Craiova, cu niste dosare cu proiecte de constructii, la o sedinta. Cam fara chef si socotind ca taman din ziua de 1 iulie o sa muncesc pe bani mai putini.

   Si cum socoteam una si alta, suna telefonul si vestea cade ca un traznet. O colega din alt judet, nu dam nume, imi zice ca am fost desfintati ca si institutie, transformati in alta struto camila si ca s aproape sigur homless! Nici macar somer. Ca cica s-a discutat in stimabilul Guvern, care este, despre si gata... Ne-au taiat de la dreptul la viata, ca nu poate tara si bugetul sa traiasca cu cheltuiala noastra. Primul instinct a fost sa deschid geamul si sa dau cu portofoliile investitorilor direct pe marginea drumului si sa fac cale intoarsa.

   Am injurat cu naduf si le am dat organul sa l guste la toti aia din conducerea tarisoarei asteia si am zis, bai nene, a doua oara intr-un an. Stiti voi ordonanta 37 de anul tecut, nu? M-au mai tras in sula stimabilii! Chiar am ghinion, mi-am zis. Ce caii mei fac? Ca la ce pregatire profesionala am, clar nu gasesc de lucru. Cine mai are nevoie de arheologi in Romanica? De foame nu mor, ca de dat cu sapa tot se gaseste, nu? Asa gandesc si stimabilii. Ia sa vedem si telectualii la coada sapei, maturii. Ca la vremuri grele trebuie sa stie de toate!

   Si ca sa nu lungesc povestea, suna iar colega, la o ora dupa si mi zice. Am scapat deocamdata....Ii futura pe aia de la educatie(care oricum sunt vai mama lor), interne, agricultura si munca. Ei da!!! Sa vedem ce aduce noaptea de maine. Ca bag seama ca ce viseaza unii, este realitate pentru altii a doua zi!

Daca aveti povesti cu iz de concediere, somaj, va astept cu ele.

Hai paaaa! Ca s cu bagajele facute sa plec din tara asta!
De la PODI exod!

Un comentariu:

  1. Imi pare tare rau sa aud ca si pe voi v-au luat in colimator! Nu pot sa cred cat de prosti pot fi unii oameni si cat de ignoranti cand vine vorba de cultura, civilizatie, istorie. E atat de trist si de revoltator! Multa bafta va doresc. Sper sa le vina mintea la cap in ultimul ceas. Eu nu am avut "sansa" sa fiu disponibilizata, data afara, am fost somera si nu mi-am gasit de lucru mult timp, acum cred ca e si mai nasol. Ce sa zic, pentru arheologi? Voi duceti pe umeri atat de multe..Cred ca este sfarsitul. Voi sapati in continuare, gasiti poate niste solutii acolo. Chiar imi pare rau. Ieri am vorbit cu un prieten si imi spunea ca nu stie ce o sa faca, e nevoit sa faca lucruri care nu-l incanta, pentru ca salariul i-a scazut substantial. i-am zis ca bine ca inca mai are un loc de munca, altii o sa ajunga la sapa asa cum spui tu. Sa speram ca nu esti un bun cobitor.:) Dar asta nu e viata... Am ajuns sclavii vietii noastre, in regatul monstrilor...dar... nu mor caii cand vor cainii. Daca vezi ca nu mai merge te reprofilezi, in strainatate ai mai multe sanse... ca profesor nu merge, In Romania,ca vad ca si pe ei i-au desfiintat, filosof.... si mai putin probabil:), in ziua de azi nu prea mai ai loc de prosti, cine mai vrea sa fie cultivat?...dar sa nu fie cazul. Speram, dar stii cum e:"Speranta moare ultima, dar ucide prima"...Curaj si mult calm va doresc. Ca de inspiratie nu duceti lipsa.:)Hai pa! ca vorbesc prea mult.

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!