ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 29 iulie 2010

CONCEDIUL NASTE MONSTRI!

URAAAA!

Concediu! Prima zi si deja ma simt iritat! Dupa ce ca m-am trezit ca martalogu la ora 7, ca si cum ar fi trebuit sa ma preparez de plecat la munca, am mai dat si cu geana de o raza de soare, suparatoare in draci.

   Ca asa i pe aici prin Oltenia. Soarele i frate cu norodul inca de la primul ceas al diminetii si te frige bine toata ziulica. De asta s mai negriciosi stimabili de prin sud, nu ca ar fi tigani cum zice multa lume:))

   Ce-i drept, ne mai tiganim noi, dar unde nu este tiganeala in tarisoara asta? Adica nu in tara asta ci in "Explore the Carpathian garden", mai nou.
   Baga-mi-as cei 25% luati de Boc intr-o umbrela de soare si o lada frigorifica plina cu bere si muta-mi-as dosul intr-o transhumanta mica pana la malul marii! Si acolo, pe burta in nisip, mi-as permite sa fiu poet si filosof, mare orator si strateg national in golirea cutiilor cu bere!

   Ce voiam sa va zic am si uitat! Aha! Sa le stea in gat tot zatul la basculantisti, fandromisti sau ce mama masii de categorie de workeri este cea care tranziteaza cartiere dimineata si se caca in somnul omului, proaspat in concediu!

Hai paaaa! Ca va astept cu planuri de dezmat!
De la PODI sucombare!

2 comentarii:

  1. Si lua-m-ai si pe mine cu tine....

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa, situatia cu basculantistii o cunosc, aveam un idiot langa mine care in fiecare dimineata dadea trezirea.
    Iar la mare, ce frumos, concediu placut.... Ai grija sa ti iei doza de vitamina D dupa cum vad. :))Si protectie... solara sau de care vrei ...Hai pa!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!