ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

miercuri, 28 iulie 2010

VINDECATORII. SCENETA CU ACTORI VIRGINI!

   Puteti confunda inteligenţa nativă cu tupeul şi cu  cadenţa verbală, strigata direct in fata interlocutorului, pe ton de conversatie cu pretentii telectuale?

   Exista un individ, nu dam nume, ca si asa este destul de agitat de cand partidul iubit cade in sondaje care, evident, fara sa stie macar ca exista o institutie numita Securitate fara aprobarea careia nu puteai iesi din tara , dar sa mai si lucrezi inafara, ne spune noua ca, vezi Doamne, competenta deosebita i-a deschis portile comertului exterior , nu notele informative . Doua posturi au scapat Securitatii : agent comercial extern al Tehnoimport si sef al agentiei comerciale de la Anvers . Si au fost ocupate , evident , de cei mai competenti .:)) Hai sictir, bai nene! Bleah....!

Iluzionism frate, nu alta. Houdini a fost mic pui...Astia ce ne conduc au fost curati si cinstiti! Facatoare de minuni, nu alta!

Hai paaaaaa! Ca m-am saturat de atata virginitate!
De la PODI penetrare la neuron!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!