ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 5 iunie 2010

VIITORUL CARE ESTE! PREZENTUL CARE A FOST!




 








       Am auzit ca romanul a fost de cand se stie asa……nu l-a facut Tatal ceresc muncitor si acu s-a lasat de meserie. Sa ne aducem aminte ca mama Franta are cele mai multe zile libere pe an, si nu e in halul Romaniei. Ah, si ar mai fi o treaba, munca aplicata….ca daca muncesti patru ore si faci ceva e mai ok decat sa stai opt ore si sa nu faci nimic. Romanul tre sa invete sa gandeasca practic si aplicat(dar asta o sa vina in timp si intr-o societate educata si spalata – nu prea vad ca e cazul Romaniei din ziua de azi). Ne lipseste civilizatia si sangele de vita nobila al vest europenilor. Suntem frati cu turcii mai mult decat suntem cu nemtii…..ca na….asa a vrut istoria. Parerea mea e ca ne indreptam cu pasi siguri catre Orient…si poate ca acolo ne e locul de drept.

     De pe vremea lui Decebal care s-a dus sa se sinucida in munti ca un las, si pana la domnia fanariotilor care cumparau tronul de la turci, toti suntem niste lasi… niste lasi imputiti pentru ca nu avem curajul sa ne cerem drepturile. Aia 60000 de oameni trebuiau sa darame Guvernul la propriu, sa il calce pe Poc in picioare!
      De ce nu mai iese Nasolu sa faca bai de multime?! pentru ca e las… stie ca lumea il linsaza.

      Sa nu uitam niciodata ca PROGRESUL a fost , mereu, adus de puturosi…nu de rabotnici….simplu, nu? Boborul este inteligent si cam puturos, mai nou, dar el , numai el si DEMOCRATIA sunt nadejdea. Oricum, sunt bucuros ca boborul experimenteaza pe propriul buzunar lejeritatea cu care a privit principalul mod de exercitare a puterii sale, VOTUL!

       Pana la urma in orice societate exista oameni care NU vor sa munceasca! Foarte bine! Munca nu este un scop , ea este un mijloc.Trebuie putin modificate ierarhiile…cam in 10 generatii, si apoi totul va fi in regula!:)

     Hai paaaaa! Ca voi nu o sa apucati vremea aceea!
     De la PODI transare!















Un comentariu:

  1. Am auzit eu ca munca este pentru tractoare. Si daca tot ne pui muzica sa dansam. Mai da-i incolo. Se anunta un horoscop prost pentru Romania. La ce datorii exista deja. Pe mine ma ingrijoreaza si faptul ca resursele noastre naturale sunt imputinate, tara poluata, copiii din ce in ce mai subdezvoltati fizic si psihic...off... Ai dreptate. Politicienii nostrii sunt noiste curve.Nu putem nici macar sa importam ceva, poate competenta. ca toti pleaca... Nu ne mai vindeca nimic.daca am putea schimba ceva! POate din telecomanda. Salutari din Canada. Si nu te mai supara atat!:))

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!