ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 7 mai 2010

SA N AUD MUSCA!!! DECAT CEA DE CACAT, CUM BAZAIE......




   Se ingroasa gluma… incet incetisor, tovarasul B.....Escu calca pe urmele altui academician de succes care a sfarsit ca tinta de tir, pe un poligon improvizat.



Puroiul ala uman de B..Escu e atat de incrancenat contra saracilor, batranilor, bugetarilor, etc! Parca ii uraste ca indraznesc sa traiasca in lumea perfecta in care se zbenguie el si fetitele lui dragi! De la cine si-au tras bogatii astia averile si fericirea, ba, cacatilor?! Nu de la astia care acu’ crapa de foame?!

   Câtă vreme e Zăusu’ în fruntea ţărei şi poporului, parcă e din ce în ce mai bine. El se luptă de i se-ndoaie aia de rimează cu bascula, cu mogulii, comuniştii, corupţii şi Parlamentu’ cu două cămări. Asta ştie. Că tot aia de rimează cu bascula-l doare de cei care muncesc şi au muncit, la vremea lor, pentru ca el şi acoliţii săi să-şi rotunjească veniturile şi burţile. Să strigăm cu toţii-n cor: TRĂIASCĂ!

PS: În 1935, dacă nu mă-nşel, Hitler a cumulat funcţiile de Cancelar şi Preşedinre al Germaniei. Astăzi, neoficial, Băsescu a reuşit aceeaşi performanţă. Numa’ să-şi dea Piticu’ cel Isteţ demisia. Dar cred că asta nu-i o problemă…

 
      Saracirea celor multi si neputinciosi, pensionari si profesori, functionari si medici, este calea cea mai directa spre o dictatura de tip latino-american. Si este deliberata. O populatie saracita si cu spectrul nesigurantei si foametei, nu se revolta. Se buluceste la pomeni si preturi ieftine, calcandu-se in picioare, bucurandu-se cand a smuls bucata de paine din mana celuilalt. ACUZ pe toti cei ce au creat personajul Escu, pe toti cei care l-au sustinut si impus, intelectuali fara cojones, taximetristi tematori ca vine Nastase si aduce comunismul inapoi (!!!!), coafeze cu mintea zbarcita de bigudiuri, profesorasi fara chemare, si pe toti ce l-au votat, de imbecilitate si inconstienta. Si, vorba mamei mele: Blesteama-i, Doamne.



Hai paaaa! Ca i gata pregatita cartela pentru paine!

De la PODI exercitiu de rezistenta! La FOAME!



PS. Imi place printre vaci sa stau.....

3 comentarii:

  1. da mai Cata...dar noi am facut filmul asta de lungmetraj...s-ar parea ca vom lua si un Oscar pe treaba asta. manca-l-ar mama de baiat suparat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, dar nu ai putere. Acum si aici. Hai sa ne raportam la prezent. Manifestarea ta impotriva scarboseniei care se petrece in viata noastra tine stric de loja in care te afli tu sau ma aflu sau alte sute de mii...ca sa faci valuri intr-o balta trebuie sa arunci piatra unde trebuie si cu oarecare forta fizica si reala.
    Acum, daca ai trece in loja "roz", unde nu e intristare si suspin si nici rate sau foame...cum crezi ca ai vedea viata? Totul tine de contaminare...omul e supus contaminarii cu desertaciuni material...probabil ca si cel mai nefericit roman (amarat, sarac, deprimat) s-ar transforma in altceva odata ce ar da de trai bun.
    Pe mine ma intristeaza rau gandul la viitor, nu al nostru, ci al copilului meu, ai nostri...

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem supusi pacatului, sclavii burtii si este posibil ca si noi sa avem ochelari de cal in situatia in care ajungem la butoiul cu miere! si totusi....pana la proba contrarie, ramane furia!

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!