ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 8 mai 2010

SARUTA TI COPILE PARINTII SI FRATII SI APOI SA MERGEM LA FURAT!


  N-avem paine, dar avem circ !

 
   Desi nu credeam sa o spun vre-odata, azi am fost de acord cu Basescu !

Imaginea pe care - a folosit - o ca sa descrie starea de fapt din Romania, cu statul catarat in spinarea economiei private, atat cat a mai ramas din ea, este perfecta !

   Din pacate, nu a fost corect pana la capat, lasand senzatia ca el si-alde Boc, Blaga, Videanu si Berceanu n-au nici o treaba cu grasul.

   Ei tin cu slabul, cica….

 
   Ahhahaha! Eram sigur ca-i sparge la buci pe bugetari, ca pe aia nu-i suporta nimeni. Daca e sa le scada cu 25% salariile, spaga inseamna ca scade si aia? Sau creste? Mai nasol e cu pensionarii...

    Oricum, pe bugetari nu-i scoate nimeni in strada, ca toti sefii si sefuletii din institutiile astea sunt pedelisti, mai putin eu si alti amarati ce si au castigat in instanta drepturile. Probabil ca daca vor sa isi pastreze scaunele au sarcina sa le inchida gura la restul de fomisti.

   Super tare. Se iau bani de la amaritii de someri si de la pensionari.. uraaa!. Ai cu Q7 si mertan si case pot sa stea linistiti. ….Escu lucreaza pentru ei.

    Hm... din câte am înţeles fondul de salarii pentru bugetari va scădea. Asta înseamnă oameni daţi afară, ergo şomaj masiv şi salarii încă şi mai minuscule pentru ceilalţi, ergo plecări masive din sistem şi migrare la cârcă în ţările care n-au dat faliment.

Practic adio profesori decenţi, adio magistraţi corecţi( unu din zece). Hello infracţionalitate şi proteste pe stradă.
     In Romania furturile vor atinge noi limite , inselaciunile la fel , jafurile , crimele , etc...


    O persoana care are 8 milioane salariu va ajunge sa fure ca sa si plateasca telefonul... asta ca sa nu mai zic de amaratii cu 5-6 milioane...


   Stii ceva...cancerul este la locul lui, nu-l opereaza nimeni...am trecut pe citostatice si atat. Urmeaza moartea pacientului, dupa o agonie lungaaaa….

Hai paaa! Ca-i timpul sa avem lumanarea la indemana!

De la PODI testament!

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!