ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 25 mai 2010

RISIPITORUL DE IUBIRE! COLAC PE LA PUPEZE! PARDON, BIDON....


   Bai vere, a vnit caldura si s-a umplut orasul de decolteuri. Care mai de care mai ademenitoare. De la hauri in care iti pierzi privirea si risti sa cazi in bot pe strada, la mici sfarculete, erectile de altfel si obraznice, prinse intr un decolteu si un sutien care mai mult este pentru a da volum decat pentru marimea nucusoarelor mai sus pomenite!



Cum zicea si o donsoara mai deunazi, unele tate se sosetesc, se lungesc si se balangane mai ceva ca baloanele de la paradele electorale, dand un aspect haotic decolteului si miscandu-se ca si caii mei naravasi daca nu sunt tinute in frau!

   Basca, s-au inmultit siliconatele pe strazi, gen ce nu are inhibitii si flutura pe sub nasul barbatusilor baloanele cele umplute cu fistic, pardon ser fiziologic, ca-i mai ieftin si unele artabale nu au bani decat pentru asa ceva.

   Oare stiu ele ca anual exista scurgeri interioare din balonki sau ca protezele se deplaseaza de la Ana la Caiafa si o tata mpunge si alta muge?



   Tatolinele umplute cu ser fiziologic sunt mai ieftine, iar in caz ca se “sparg”, lichidul poate fi absorbit de corp. Daca un astfel de implant se sparge, se observa imediat pentru ca sanul devine plat. Dispare vericilor! Te duci cu Nutzica la dans, o scoti in oras la o ciucalata calda sa-si etaleze tatolinele si tu sa fii invidiat de toata urbea si te trezesti ca esti cu un dromader in loc de camila langa tine. Una bucata silicon s-a subtilizat!

   Daca duduia ar fi avut bani de “proteza” de silicon, scurgerile se detectau mai greu, iar siliconul scurs poate ajunge in alte parti ale corpului. O duci in pat la copulat si te copuleaza ea pe tine cu n baston de maresal crescut subit peste noapte! Asa ca nu stati pe ganduri si faceti control periodic la zona mediana sa nu care cumva sa aveti surprize surprize, dragii mei!

   Este posibil ca unele cocoase ventrale sa se datoreze injectarii acidului hialuronic. Aceasta substanta permite modelarea sanului dupa cum doreste femeia. Dupa efectuarea injectiei, rezultatele apar imediat, sanul devenind mai voluminos si poate fi modelat ca si plastilina. Ce pofte are domnu? Sa fie ca vulcanul Eyjafjallajokull inainte de eruptie? Sau ca si cupola Ateneului Roman dupa restaurare….Poate si un paratraznet doreste domnu, pe post de sfarculete?

   Si daca tot o luai pe aratura cu tatele care invadeaza strazile, o alta metoda de marire a sanilor este pompa. Trebuie specificat ca nu este vorba de o pompa asemanatoare celei cu care se mulge laptele. Pentru bebelus, evident, ca vaci s-ar gasi destule…. Sa va relev. Este vorba sutienul numit Brava ce are cupele semirigide, controlate de un computer miniatural care analizeaza tesutul sanilor si tensiunea din acestea. Acest sutien foloseste o pompa care stimuleaza dezvoltarea tridimensionala, dar gentila, a sanului. Uraaaaa femeia bionica este printre noi!Robocapul sanilor!

   Bai nene. Si daca sunteti mai de la tara si nu aveti bani de bidonase cu silicoane, je va da un sfat. Fie bagati cu coasa la greu si creste cocoasa, fie impingeti palmele una in cealalta si mentineti pentru cinci secunde. Va relaxati si repetati de inca zece ori. Nu cresc sanii foarte mult. Insa, astfel se tonifica si se impiedica lasarea sanilor. Mai mult, nu aratati ca proastele si dati si voi dovada ca sunteti in ton cu moda, fata!

Hai paaaaa! Ca trebuie sa va trimit nota de plata!

De la PODI pompare!

4 comentarii:

  1. You, my dear friend, are a breast fetishist :(

    Periculos hobby ti-ai gasit si tu, ca nu se stie pe unde salivezi beat la niste silicoane gigantice, de te bungheste masculul cu coaiele tot pe-atat si iti face implant la falci.

    Esti mai disperat ca un sugar! =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu-ti uiti ochii prin vreun decolteu din ala mai adanc... :))))))))))) Eh, ce avantaje si placeri vizuale va aduce vara voua, barbatilor!!! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Margeluta, panaramele care se respecta, umbla asa si-n crivat. Dupa cum urmeaza:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-1242198/Youre-going-dressed-like-Snow-joke-did-.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa se tina cont de faptul ca, marirea "air-bag-urilor" , impiedica fugitul dupa autobuz si dansatul " Pinguinului"(sau , nu?)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!