ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

luni, 24 mai 2010

INTIFADA CURVELOR! FOILETON INSPIRAT DIN POPORUL..CARE ESTE...


   Constat fara exceptie, ori ca toate femeile anonime si frumoase(?) sunt curve, ori ca toate cate sunt depistate drept curve trezesc sclipiri animalice in ochii masculilor feroce de pe margine. In totalitatea cazurilor amandoua concluziile sunt similare, simultane.



   E clar ca nu toate femeile sunt curve. Ceea ce comitem noi, detectivii de mare clasa, este pur si simplu o extensie nepermisa de la specie la gen. Exista genul femeilor, in acesta exista specia mame, specia bunicilor si evident, specia curvelor. Presupunerea, ca daca toate curvele sunt femei inseamna ca toate femeile sunt curve, e logica masculului de pe margine care ar copula cu orice individa mai de doamne-ajuta. Ca nu cumva sa ramana cu mana n cur, barbatul ar saliva si la umbra sau profilul unei dame bine definita din punct de vedere anatomic.

  Curva mea nu este curva tuturor, insa e foarte posibil ca toata lumea sa iubeasca curva mea.

   Ne curvasariram pana ajunseram la frontiera spatiului curvelor feminine si trecem in zona cocotelor masculine, care este. E o surpriza genul acesta sau e un accident al masinii facerii? Nu exista puritanism si nici politeturi exagerate, nu folosesc la nimic acestui gen. Toate luminile sunt aprinse, nu se fut sub patura , nu inchid ochii, nu urla teatral. E natural, e dintotdeauna, e enorm, e diform, e nenatural, e cubist, suprarealist, lucid, narcotic?

   Lumea intreaga in vaginul ei se zguduie, monstrii copilariei ies la suprafata si misuna printre noi mai ceva ca niste viermi intestinali. Libertatea nu e o iluzie, e scarbos de reala. Te inconjoara, te cracaneaza, te conjura sa fi liber. Iti mai face si o clisma ca sa te trezesti la realitatea care este....

   Si n pas de dans, ajungem la curvele politice. Clasa de lux. Brand de export si mandrie nationala. Da, este categoria parvenitilor care ne spun ca suntem la fel de liberi cum e cainele nostru. Adeseori ne spunem ca are o viata minunata, e iubit, ingrijit peste masura, nu sufera de frig, nu il ploua, va trai ani multi, insa realizam ca e absolut nefiresc sa se pise cand vrem noi, sa se imperecheze cand dorim noi, daca dorim, sa nu latre, sa nu muste, sa fie caine !

   Cam asta ne doreste aceasta clasa. Sa fim caini ai unui propietar si nu maidanezi. Dresati, politicosi si sa facem APORT la orice moft al lor !

Hai paaaaa ! Ca i timpul sa mai rupeti si zgarda !
De la PODI intifada !

4 comentarii:

  1. Mentalitate de roman "conservator". Inca ne miram ca prostii la niste cacaturi peste care lumea civilizata a trecut din principiu.

    Maine sa scrii despre barbatii libidinosi, ca sa fie cercul complet :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai o foarte mare dreptate. Pacat ca ele nu-si dau seama.

    RăspundețiȘtergere
  3. APOI MNO CA PROST MAI ESTI DE PUTI SAU DAI PRIN GROPI SE NUMESTE FETISH DESPRE CEEA CE ZICI U SI CE POZA POSTEZI U MNO SI IS BAIAT NU FATA SI CHESTIILE RUBBER , GEAR , LEATHER MA EXCITA
    CRED CA U NU AI CE FACE TE TREZESTI VORBIND AIUREA CA FRAIERUL

    RăspundețiȘtergere
  4. LA UNELE FEMEI LE PLACE SADO MASO ETC.
    MINTEA UMANA NU TREBUIE SA SE LIMITEZE NUMAI LA UN ANUMIT LUCRU CI TREBUIE SA SE PERFECTIONEZE
    PLUS K UNELE FEMEI FRUMOASE CUM ZICI U MAI SUNT SI LESBY ;)
    CHIAR POTI ZICE DE O LESBY CA ESTE CURVA :-?

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!