ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 9 mai 2010

PUNGA ECOLOGICA CU PUROI NATIONAL. SCENETA CU SPECTATORII DECEDATI!




   Nu se inventeaza mai nimic. Doar se repeta, putin altfel!

    Istoria este la fel de grea ca si matematica si cred ca multi, precum gasca de la butoane, erau undeva in papusoi, sa se cace, cand se vorbea de ea. De aceea nici nu pricep nimic de tot ce li se/ ni se intampla. Pur si simplu Dansii cunosc doar povestea bunului samaritean si defileaza cu ea.


   En cette momment, statul nostru de drept seamana mult cu un stat fascist, efectele capitalismului & democratiei noastre sunt similare cu cele ale fascismului. …

   Pe cei “inutili” nu-i omoara nimeni , dar nici nu li se ofera multe sperante de viata (sau mai degraba sunt “indrumati” sa-si doreasca moartea) .

   E bine sa ne cunoastem istoria ca sa invatam din greseli…care greseli ?ca n-am avut. Noi suntem fruntea Europei, tradatori n-am fost, salarii decente, pensii (nesimtite??) decente avem ?? Stai ca vine vara sa vezi ce incep festivalulire pe banda rulanta de zici ca suntem intr-o fiesta totala…Spania-i minciuna !

   Imi aduc aminte cum tovarasul Zeus, dand dovada de-o vitejie iesita din comun, a condamnat comunismul. Dac-ar fi sa facem bilantul celor 20 de ani de politica romaneasca, la ce concluzie am ajunge? CARE ESTE marile realizari???!!! Romania este o tara subdezvoltata, fara industrie, fara agricultura, fara infrastructura, fara turism, fara invatamant, fara sanatate, fara elite, fara nimic. Am tot auzit expresia “cancer social”… este foarte adevarata! Toate aceste realizari nu poate fi puse la categoria “crime impotriva umanitatii”? Aceste realizari nu trebuiesc condamnate in Parlamentul Romaniei? Cine raspunde pentru ele? Consecintele trebuie sa le suportam noi, fraierii. Dar le meritam. Faptul ca suntem fraieri nu ne scuza, NE ACUZA!

   I-a tras-o Basescu “POPORULUI SUVERAN”. La un moment dat ii ardea de glumitze si chiar s-a pus pe zambit, cand a declarat “inceputul genocidului” in Romania. Bine ca a plans de mila lui “draga Stolo”.

   Dragii mei, daca-am juca leapsa, cautand “adevarul”, cu fularu pe ochi, in legatura cu cacatul GLOBAL spre care se indreapta azi lumea, v-as spune ca bajbaiti pe-aproape… fierbinte-fierbinte!!!

Hai paaaaaa! Ca pica tencuiala!

De la PODI mortar!

2 comentarii:

  1. Vezi că te-am adăugat la blogroll. Adaugă-mă şi tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poţi să ştergi comentariul de mai sus, cu ăsta cu tot. :)

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!