ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

duminică, 23 mai 2010

LOCUL IN CARE BUGETUL ESTE MARIT AN DE AN DOAR LA INSTITUTIILE CU BASTON!

  …Fara sa facem un efort…. o sa vedem si America de Sud!o sa o vedem printre lacrimi si tot cu chilotii n vine! Sau poate o sa mergem la papuasi si o sa le cerem azil politic!

   Constat ca placinta a ajuns sa fie atat de mica incat multi dintre cei ce s-au asezat cu entuziasm la masa guvernarii, au inceput sa ramana flamanzi. Au infulecat prea repede o cantitate mare de merinde si acum s-ar putea sa le iasa pe nas sau sa explodeze. Numai fitilul sa fie aprins. Dar de cine ? Ca n bezna in care suntem, daca aprinzi chibritul, se acund toti mai ceva ca liliecii, prin cotloane. Doar cu o placinta sa i mai momesti, dar de unde ?

   Cu cat ceva sau cineva il contrazice pe Nasolu, cu atat e mai hotarat sa duca lucrurile la capat, indiferent daca acel capat e in iadul tuturor dracilor?! Bagati-va mintile-n cap, o sa crape cu noi, cu tara, cu ue, cu fmi, cu mama lu’ mama lu’ fmi, de gat, dar nu va face in veci nimic din ceea ce nu si-a dorit. Cam cum i-ar sta sa iasa la teveu si sa ne zica cum a gresit si cum o sa repare el greseala?

   Imi zicea cineva ca pe Naslul, dupa ce il ciuruim, supravietuieste.
   Dar vine vremea, sa dea si el vama, pentru toate cate le-a facut si atunci sa te tii veselie.
Acum ne joaca el pe noi, dar ii vom juca si noi pe ei. Ca pe urs.

   Ete fleosc, Lelito! Si pe Ilici, Ilici Uber alles zis si Ion/Ghinion al poporului prost revolutionar l-am judecat, de nu mai poate de atata ranjet!

   Nu va mai faceti mari sperante ca nu i cazul. Sunt 20 de ani trasi pe sula si tot pe loc batem pasul cu tarisoara asta. Comunismul este boala grea iar Secu un copil bine hranit care inca ne suge sangele. Insa cu manusi si pe la spate ne-o trage. Nu ne o mai da la cioc direct !

   Hai paaaaa ! Ca i treaba de viol cu repetitie !
   De la PODI inanitie!

Un comentariu:

  1. Pai nu-ti mai da nimeni in cioc! Da nici haleala nu-ti mai baga acolo. Gusile pacatoase sunt ghiftuite cu mici electorali, s-ar zice ca nu le mai trebuie.

    http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2008/victima-pomenilor-electorale-un-buzoian-a-murit-inecat-cu-un-mic-472854

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!