ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 6 mai 2010

LIBERTATEA SE CASTIGA! NU SE DA GRATIS!


Suntem in Romania tuturor (im)posibilitatilor...toti investitorii strategici au uns bine "parghiile" si au plecat fara sa le ceara nimeni socoteala de ce lasa in urma. Ce naiba sa lase ? Gauri. In buget, in comunitate, in mediul in care si au dezvoltat smechereala.

Hai, mah...revino-ti la realitate...Mai citeste niste almanahe, ceva ! Pui botul la orice ?

Probabil si istoria, cu care ne tot batem in piept, trebuie sa o calcam in picioare?

Tot aud personagii spunand ca i mult mai bine sa ai unde sa lucrezi decat sa-ti plangi de mila cu burta goala sau asteptand pe El Comandante. Oare asa sa fie ? trebuie sa avem un pic de mandrie, sa nu ne umilim in fata oricarei puteri occidentale... ? Hello ! Ce mandrie nene cu burtile goale si fara perspective ?

Lumea va evolua atita timp cat stie sa valorifice resursele umane si cele naturale de orice fel, prin investitii si crearea de locuri de munca.
Ma intristeaza vegetarea in care stam cu totii, asteptand "mare si bogata mila" de la stat, in fata televizorului sau facand politica. Consider ca e timpul sa ne cerem dreptul la viata decenta si sanatoasa in tara asta, dreptul la o judecata corecta si toate celelalte drepturi care nu sunt incalcate de cativa zeci de ani incoace.

"LIBERTATEA SE CASTIGA, NU SE DA GRATIS"
(N. Steinhardt )

Hai paaaaa ! Ca i gata noul TVA !
De la PODI impovarare!

Un comentariu:

  1. Daca am sti cum sa ne cerem drepturile in tara asta alta ar fi situatia,insa noi stam si asteptam un "miracol" de la guvernantii care se c*c* pe noi toti...Ce le pasa lor "chipuri de lut" daca suntem noi sau generatia viitoare de care si bat joc??? Asa i am invatat noi oamenii de rand care traiesc de pe o zi pe alta cu un salariu de mizerie ,in timp ce ei in Guvern dorm si iau bani cat noi nici in 10 ani...Unde vom ajunge oare daca nu luam atitudine in curand?meritam o viata decenta ,cu un salariu decent,nu o mizerie cum este acum...

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!