ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

marți, 20 aprilie 2010

VIOLUL ESTE DE VINA!


Care este structura genetica a romanilor? O mare dilema pentru noi, greu de gasit o matrice si totusi…. Unii se pare ca au gasit solutia. Auziti i ce zic !

,, Cam in toate razboaiele cand ne-au atacat nemtii ne-au violat femeiile, alea de etnie romma nu! cand ne-au atacat nemtii din nou, ne-au violat femeiile, in ambele razboaie mondiale, alea de etnie romma nu !

          Cred eu ca structura perfecta este in etnia romma, cat despre noi romanii pot spune ca avem o structura modificata din sangele a mai multor natii. Acum dovada : uite cum unele pleaca in Germania, altele in Spania, altele in Turcia, un fel de chemare de sange altfel, nu-mi pot explica de ce aceastra atractie. Eu nu m-as impaca cu gandul sa mor pe un pamant strain, nu as avea odihna…..as da mereu din picioare !,,

Ce ziceti de opinia poporului ? Vox po/pulii, vox Dei !

Noroc ca structura genetica nu este data ( din fericire) de violuri, decit poate in cazul distrugerii complete a populatiei bastinase, dar si atunci metisii rezultati cred ca sint prea putini pentru a influenta totalul!

Hai paaa ! Ca v-am aratat structura !
De la PODI insamantare !


Un comentariu:

  1. deci romanii ca natiune de fapt nu exista? suntem o ichebana de informatie genetica culeasa de la diversi soldati flmanzi si cu dor de neveste? oricum eu sincer cred ca in maxim 200 de ani romanii vor deveni o minoritate...Tigancile(ca moooor cand aud ca ii alintam "rromi") pana la 20 de ani au cel putin 2-3 puradei, o romanca dupa vreo 24 face un copil doi, pana la 24 TIGANCA mai toarna 1-2 copii, romanca nu mai toarna nimic pentru ca nu are cu ce sa-i intretina sau e constienta CA SUNTEM AL DRACULUI DE MULTI PE PLANETA ASTA!!! in fine, astea sunt frustrarile mele. nu am nimic cu tiganii aia cu mustati mari cu palarii pe cap care sunt mestesugari si isi zic ei insisi tigani, dar noua rasa aparuta de rromi, sa ma scuteasca. din nou frustrarile mele...ma scuzi de ditai commentul fara noima si agramat

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!