ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

sâmbătă, 3 aprilie 2010

UN GAND PENTRU SEMENII NOSTRI!






   Foarte des aud vorbele astea ,, Eu personal cred in Divinitate, dar sa nu vad popa in fata ochilor !,,

   Din cauza popilor avem aceasta stare de fapt?Ei banalizeaza credinta si te fac sa iti fie lehamite sa te mai duci la Biserica !



Acesti popi pot fi dibuiti din prima daca slujesc pe Dumnezeu sau Satan, cu ajutorul Scripturii.
Din Evanghelia dupa Ioan :
,,Oricine greşeşte şi nu rămîne în învăţătura lui Hristos, n'are pe Dumnezeu. Cine rămîne în învăţătura aceasta, are pe Tatăl şi pe Fiul,,

 
Si de ce nu sunt dibuiti?:)) Ca sa nu mai planeze asupra lor asemenea banuieli ?

   De ce oare au ajuns semenii nostrii sa creada ca Biserica(prin slujitorii ei) se interpune intre noi si Divinitate ! Ne baga pe gat ce vor ei sa auzim...Popii sunt deja niste intermediari, niste instrumente inutile pentru cel ce are credinta !?

   Sa fi venit vremurile când va dispărea orice înţelegere între preoţime şi turmă? Preoţii vor deveni mai răi şi mai nelegiuiţi decât alţii. Oamenii vor fi sărăci, pentru că vor pierde dragostea şi grija faţă de săraci. Vor fi robii pântecelui şi ai slavei deşarte, încât vor fi mai degrabă sminteală pentru oameni decât pildă de virtute, deorece virtutea va lâncezi. Va domni peste tot iubirea de argint…..valoarea mea, valoarea mea….

   De ce capii Bisericii nu se disociaza de asemenea capusi ? Simplu...Pentru ca si ei sunt acelasi aluat si nu mai au har!

 
   Prin urmare, Biserica nu sta numai in popi, ci in suma credinciosilor care fac parte din ea. Voi ca membri ai BOR puteti sa nu agreati practicile ierarhiei BOR, a functionarilor ei, si atunci se pot initia proteste, miscari ale laicilor din Biserica, menite sa obtina o schimbare. Cati romani au facut asta pana acum?

 
   Tot mai multi romani considera ca este o institutie interpusa, care deja este centru de profit ! Un stat in stat! Maicutele au vocatie de constructor si talente de manager. Un petec de pamant in plus pentru mosia staretiei si o transforma pe slujitoarea Domnului in avocat, petitionar, jelbas. Atitudinea reprezentantilor sai ma umple de dezgust !

 
   Si in final de poveste, ca suntem in ajunul Invierii Domnului Nostru Isus Hristos, va doresc multa sanatate, liniste sufleteasca, mai multa intelepciune si sa nu ocoliti Biserica. Este casa Domnului si pentru slujitorii sai si toata turma va fi o judecata de apoi.
 
   De la PODI impresii! De la Domnu Nostru, Lumina!

 
   Hai paaaaaa!
   PS: Daca mergeti la Biserica, o faceti pentru suflet si nu pentru a va etala toalele noi si a socialize!


2 comentarii:

  1. Ziua buna!
    Interesanta postarea. Legat de preoti, in cele din urma sunt oameni cu greseli ca toti ceilalti. Daca mergem la biserica sa aprindem o lumanare, sa ne rugam o facem pentru noi, nu pentru preotul din biserica :)

    Sarbatori cu bine si liniste in suflet alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. aici ai dreptate! nici eu nu inghit popii! dar se pare ca prin credinta se tine bine in frau multimea (multa si) proasta!!!!

    PS: am luat bataie in minutu' 93?????? :| :((

    RăspundețiȘtergere

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!