ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 16 aprilie 2010

PARTIDUL CA VIATA/PARTIDUL CA MATREATA!


             Nivelul moral si cultural al primatelor ce ne mananca ficatii zilnic nu este nici macar feudal !
            Mentalul si apucaturile lor sunt ale unor puscariasi dintr-o colonie penitenciara din care gardienii s-au retras subit.
Imposedarea si deposedarea de bunuri si supusi este singura lor miza. Iar idealul se reduce la castigarea tronului de stapan discretionar. In rest nu conteaza nimic … chiar daca totul merge spre dezastru …
Noroc ca nu suntem insulari!
Cat timp isi pot mitui poporul oamenii acestia pot avea succesuri….

Astfel de “mantuitori” apar doar atunci cand clasa politica este corupta si ei au spre cine sa arate cu degetul . Sau atunci cand exista o categorie sociala , etnica sau politica care sa intruneasca ura sincera a poporului . La noi ambele conditii sunt implinite . Politicienii (in imensa lor majoritate) au cel putin imaginea unor corupti , daca nu chiar si sunt . Iar “mogulii” , “imbuibatii” , cei cu “salarii si pensii nesimtite” traiesc prea bine pentru standarde , deci clar din cauza lor le merge oamenilor prost .

Mizerabilii care ne guverneaza asmut oamenii, unul impotriva celuilalt. Ma adresez celor care lucreaza in institutiile statului.Aici se observa cel mai bine starea actuala si tensiunea. Priviti in jurul vostru si constatati cat de mult s-au degradat relatiile cu colegii. Aceasta i realitatea !
       Treaba suna asa:
Seful de ”pluton” (da tonul):
Partidul minte, Partidul minte, Partidul min-te in-te-lea-pta!
Si plutonul preia ,,ironic,,:
Partidul minte inteleapta …
          Hai paaaaaa !
     De la PODI apocrife !

Un comentariu:

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!