ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

joi, 29 aprilie 2010

MUSCATURA DE CAINE APLICATA PE DOS VS MUSCATURA DE OM APLICATA PE CUR! ANALIZA IN ANTITEZA!


In curand , datorita intelepciunii Mandrului Carmaci si a slugilor din dotare, vor veni vremuri crancene, si vreo douaj’ de milioane de romani se vor transforma de voie de nevoie in hingheri.

Exportul de Hamm/ăr ar fi o solutie sa scapam de criza ! După Logan al doilea succes românesc. Nepretenţios, consumă puţin, uneori muşcă? Nu e tare?

Fără dileme morale, fără exerciţiul consecvenţei etice, dar oportunişti atunci când este vorba de câştiguri personale, am creat noi forme de evaluare a calităţii (sub)umane. Faptul că ţinem discursuri despre valori, dar nu le cultivăm, că deplorăm anumite conduite non-etice, însă le urmăm noi înşine, că cerem de la alţii ceea ce oricum noi nu ne gândim să facem, sunt tot atâtea criterii care pot caracteriza derapajul nostru moral. Şi dacă este să fim sinceri până la capăt, nici măcar despre valori nu mai vorbim. Ar fi prea plictisitor şi inutil… Şi anacronic…
         Vorbim despre caini, caci e mai practic…

Hai paaaaa! Ca i vremea sa adoptati un Grivei!
De la PODI indemn! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!