ACEASTA PAGINA ESTE UN PAMFLET! CINE SE SUPARA, INTRA SUB SUTANA POPII! PAC!! PAC!!CARE ESTE!!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!! SA TRAITI BINE!SARACILOR!

vineri, 9 aprilie 2010

GENERATORUL DE STRES


   Iată articolul de Constituție care se referă la Dreptul la informaţie 

ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.

(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.

(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.

(5) Serviciile publice de radio şi de televiziune sunt autonome. Ele trebuie să garanteze grupurilor sociale şi politice importante exercitarea dreptului la antenă. Organizarea acestor servicii şi controlul parlamentar asupra activităţii lor se reglementează prin lege organică.


   Cocălărimea de la guvernare crede că face ce vrea muschiul ei. Am ajuns centrul „liberalismului” mondial.

   Credeti ca televiziunile si mass-media  rastalmacesc toata informatiile si le dau public in asa fel incat Guvernul sau presedintele sa cada rau ?

   Desi toti urla comunisti in sus, comunisti in jos, ei vor sa sa vada la tv ca  acum 20 de ani, ca nea' Nicu, cum dregea si facea, si la 22 stingerea si ciocu mic ca nu aveti dreptul la alta opinie in tara aceasta decat cea a oficiosului si a conducerii de stat.

  Comunismul a murit, dar spiritul a ramas in tara. Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala daca nu cumva suntem acolo de ceva ani buni si deja nu mai suntem capabili sa disociem.

Cam aceasta i chestiunea zilei !

Hai paaaaa!
De la PODI emisie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

DA SPUNE-TI OFFUL, NU TE CENZURA!!! MAI ANIMALULE!